HOE U UW EIGEN ANTIBACTERIËLE EN VIRUSADVIEZEN KUNT MAKEN VOLGENS DE WHO

3 GEHEIME WAPENS TEGEN CELLULITIS
april 8, 2020
AVOCADO, MET ANTI-CHOLESTEROL EFFECT
april 8, 2020

HOE U UW EIGEN ANTIBACTERIËLE EN VIRUSADVIEZEN KUNT MAKEN VOLGENS DE WHO

Om te voorkomen dat het infectiepercentage van het coronavirus toeneemt, heeft de WHO enkele aanbevelingen gedaan waarmee rekening moet worden gehouden.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het coronavirus of COVID-19 tot een pandemie verklaard, wat betekent dat het zich tegelijkertijd naar verschillende landen in de wereld heeft verspreid. Dit heeft ertoe geleid dat gezondheidsautoriteiten maatregelen hebben genomen om besmetting te voorkomen, en daarom heeft de WHO een reeks aanbevelingen gedaan die moeten worden opgevolgd om te voorkomen dat gevallen toenemen.

Beschermende maatregelen, volgens de WHO:

De eerste aanbeveling is om op de hoogte te blijven van de maatregelen en de mededelingen van de gezondheidsautoriteiten van elk land, aangezien in dit geval de informatie die deze organisaties bieden essentieel is om de toestand van de pandemie te kennen. Daarnaast moeten er andere acties worden overwogen om voor uw gezondheid te zorgen.

Was je handen:

Handen wassen met water en zeep en het gebruik van op alcohol gebaseerde ontsmettingsmiddelen helpt om virussen uit de handen te verwijderen. Je moet dit elke keer doen als je op straat komt.

Blijf thuis als u zich onwel voelt:

  Als u symptomen heeft zoals koorts of kortademigheid, kunt u het beste thuis blijven. Als de symptomen aanhouden, zoek medische hulp en volg instructies van gezondheidsautoriteiten. Ga niet naar de gezondheidscentra als dat niet nodig is, omdat ze hierdoor effectiever kunnen werken en u en anderen kunnen beschermen tegen mogelijke virusinfecties.

Hoe maak je een zelfgemaakt desinfectiemiddel volgens de WHO?

In een door de organisatie gepubliceerd rapport staat een recept om je eigen ontsmettingsmiddel te maken, gezien de mogelijkheid dat dit product schaars is in de apotheek.

Er zijn maar weinig ingrediënten nodig en er moet rekening worden gehouden met de juiste hoeveelheden.

Hiervoor heb je ethylalcohol, waterstofperoxide, glycerol en gedestilleerd water nodig. Om 9,1 liter te maken, moet je 8333 milliliter 96% ethylalcohol, 417 milliliter 3% waterstofperoxide (waterstofperoxide), 145 milliliter 98% glycerol en 200 milliliter gedestilleerd water of gekookt en vervolgens gekoeld water mengen.

Alle ingrediënten moeten worden gemengd en bewaard in schone containers die zijn gewassen met gedestilleerd water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.