3 GEHEIME WAPENS TEGEN CELLULITIS

KERSEN, GOED VOOR DE BLOEDSOMLOOP
april 8, 2020
HOE U UW EIGEN ANTIBACTERIËLE EN VIRUSADVIEZEN KUNT MAKEN VOLGENS DE WHO
april 8, 2020

3 GEHEIME WAPENS TEGEN CELLULITIS

Als jij een van degenen bent die bijna alles heeft geprobeerd tegen cellulitis, nodigen we je uit om niet de handdoek in de ring te gooien en aan het werk te gaan om de drie meest onfeilbare remedies te proberen tegen dit esthetische probleem dat zoveel vrouwen treft. Dit is niet wonderbaarlijk. Het werkt alleen als je het echt regelmatig oefent: breng ’s ochtends en’ s avonds een crème aan, doe een wekelijkse massage en gebruik etherische oliën om aan je crèmes toe te voegen.

Crèmes tegen cellulitis

ze zijn essentieel om cellulitis te bestrijden. Ze kunnen en moeten dagelijks worden gebruikt en bij voorkeur het hele jaar door, ’s ochtends en’ s avonds. Maar niet elke crème is het waard. Cafeïne is een van de essentiële componenten, omdat er onderzoeken zijn die aantonen dat het in staat is adipocyten in de hypodermis te bereiken. Zeewier is ook essentieel omdat het een drainerende werking heeft, evenals Gotu-kola, die congestie vermindert, lymfedrainage en veneuze circulatie activeert en het collageennetwerk dat vetcellen vasthoudt, stabiliseert. Je vindt deze en andere planten in de Bi-C-Lulit de Santiveri crème.

Manuele of apparaatmassages

Ze zijn zeer effectief als ze regelmatig worden aangebracht. Het masseren van de getroffen gebieden mobiliseert opgehoopte vloeistoffen, activeert de bloedsomloop en het metabolisme en helpt vetknobbeltjes af te breken. Crèmes die tijdens de massage worden aangebracht, kunnen de gewenste effecten versterken.

Idealiter zou u een wekelijkse massage moeten plannen, bij voorkeur lymfedrainage, omdat het een bijzonder effectieve techniek is voor cellulitis, omdat het voorkomt dat vloeistoffen zich ophopen in gevoelige gebieden (in de dijen, enkels, enz.) En de mechanismen stimuleert verwijdering van toxine.

Essentiële versterkende oliën

Vermenigvuldig de effectiviteit van de dagelijkse anti-cellulitis massage door 2 druppels etherische olie van cipres toe te voegen aan de crème die u gaat gebruiken, wat oedeem vermindert bij vochtretentie, een geweldig decongestivum heeft en de huidskleur verbetert.

Als je de microcirculatie en het diuretische effect van je massage wilt stimuleren, voeg dan ook 2 druppels etherische citroenolie toe en als je ontspanning nodig hebt, voeg dan ook 1 druppel essentiële lavendelolie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.