AVOCADO, MET ANTI-CHOLESTEROL EFFECT

HOE U UW EIGEN ANTIBACTERIËLE EN VIRUSADVIEZEN KUNT MAKEN VOLGENS DE WHO
april 8, 2020
VERMIJD HET CONSUMEREN VAN VETTEN EN ANDERE GEWOONTEN DIE GEZOND LIJKEN MAAR DAT NIET ZIJN
april 8, 2020

AVOCADO, MET ANTI-CHOLESTEROL EFFECT

Romig en lekker, de avocado is een delicatesse. Hiermee bereiden we de bekende guacamole, maar we kunnen het ook toevoegen aan salades of gewoon op toast uitsmeren. Naast dat het veelzijdig en rijk is, is avocado een extra bondgenoot om cholesterol te reguleren, ons lichaam te zuiveren en zelfs te helpen bij diëten voor gewichtsverlies.

De avocado is een exotisch fruit met veel deugden. Het vlees is zeer rijk aan onverzadigde vetzuren en fytosterolen, die cholesterol helpen reguleren en de lever helpen zuiveren; en het is een goede bondgenoot van afslankdiëten (met mate genomen) dankzij zijn verzadigende kracht.

Het bevat een flinke dosis antioxidantvitaminen (A, carotenen, C, E), en daarom is avocado een geschikte vrucht om de door zonnestraling geproduceerde vrije radicalen te bestrijden en zo voor onze interne gezondheid te zorgen, maar ook voor de inwendige gezondheid schoonheid van onze huid en haar.

Voeg in alle zomerse salades een halve avocado per persoon toe, maak er heerlijke guacamoles bij of neem het bij het ontbijt geplet op een toast van gedextriniseerd brood met vlas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.