TRUCS DIE VERJONGEN NA 65

HOE DE IDEALE BEHANDELING VOOR MIJ TE KIEZEN
april 8, 2020
3 SCHOONHEIDSMASKERS MET GRANEN
april 8, 2020

TRUCS DIE VERJONGEN NA 65

Het tonen van een schone en goed gehydrateerde huid, gevoed, glanzend haar met een goede snit en goed verzorgde witte tanden is de beste manier om een jeugdige uitstraling te behouden, zowel voor mannen als vrouwen.

Schoonheidsrituelen

  • Neem de tijd om uw gezicht, hals en decolleté ’s ochtends en’ s avonds schoon te maken: gebruik een verzachtende reinigingsmelk en breng het met zachte cirkelvormige bewegingen aan om goed door te dringen, verwijder het met een tonisch of micellair water totdat het katoen schoon is en laat dan een andere schijf weken Katoen in puur aloë vera-sap, dat je in de koelkast hebt, en breng het zachtjes aan op je gezicht, hals en decolleté. Het dringt vooral aan op de gebieden met vlekken.
  • Doe dan ’s ochtends arganolie aan en’ s avonds rozenbottelolie, met opwaartse massages vanaf de halslijn tot aan de slapen. En tot slot de juiste dag- of nachtcrèmes aanbrengen met dezelfde bewegingen als beschreven.
  • Ga minstens eens in de 2 maanden naar een schoonheidscentrum en wanneer u een evenement heeft, voor een verstevigende en verjongende gezichts- en lichaamsbehandeling. De resultaten zijn vanaf het eerste moment duidelijk!

De beste rimpeltherapie is lachen, omdat het werkt als een gezichtsmassage die de spieren van het gezicht traint en de aanmaak van collageen stimuleert. Om een goed humeur en gelach te bevorderen, ga je voor de vrolijke en leuke shows die je verdediging versterken en vluchten voor gewelddadige en stressvolle, verouderende programma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.