3 SCHOONHEIDSMASKERS MET GRANEN

TRUCS DIE VERJONGEN NA 65
april 8, 2020
Aloe
ALOË VERA: JE SCHOONHEIDS BONDGENOOT
april 8, 2020

3 SCHOONHEIDSMASKERS MET GRANEN

Bruine rijst, maïsmeel en speltmeel zijn uitstekende cosmetische ingrediënten om de schoonheid en gladheid van de huid te herstellen. Rijst heeft hydraterende, verzachtende, anti-verouderende eigenschappen en verbetert de flexibiliteit van de huid. In Japan gebruiken vrouwen rijstwater om de droge huid te herstellen en rijstschillen om de opperhuid te exfoliëren. Maïs versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid en helpt de opperhuid meer en beter gehydrateerd te houden. Spelt heeft grote verjongende voordelen.

Verjongend effect: met biologische bruine rijst:

Kook 3 eetlepels biologische bruine rijst in ruim water. Als het erg zacht is, zeef het dan en bewaar het water. Meng de rijst met 2 eetlepels avocadopulp en een halve theelepel honing. Als je een homogeen mengsel krijgt, breng het dan over je hele gezicht aan en laat het ongeveer 20 minuten inwerken. Verwijder het vervolgens met een washandje dat in het rijstwater is gedoopt om een exfoliërend effect te bereiken.

Reinigende werking: met biologisch maïsmeel:

Meng in een kom 2 eetlepels biologische maïsmeel met 2 eetlepels honing tot je een homogeen mengsel krijgt. Verspreid het met zachte cirkelvormige bewegingen over het gezicht en de halslijn. Laat het 5 minuten inwerken en verwijder het dan met warm water. Je kunt het elke 15 dagen aanbrengen.

Liftend effect: met biologisch speltmeel:

Meng 2 eetlepels biologisch speltmeel met 2 eetlepels biologische rijstmelk (rijstdrank). Breng het mengsel aan op gezicht en decolleté en laat het 20 minuten inwerken. Verwijder het met warm water. Je kunt het twee keer per week aanbrengen. Het heeft een geweldig verstevigend en anti-rimpeleffect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.