ALOË VERA: JE SCHOONHEIDS BONDGENOOT

3 SCHOONHEIDSMASKERS MET GRANEN
april 8, 2020
KERSEN, GOED VOOR DE BLOEDSOMLOOP
april 8, 2020

ALOË VERA: JE SCHOONHEIDS BONDGENOOT

Aloe

Bijna alles wordt gebruikt van aloë vera en deze inheemse plant uit Midden-Amerika heeft ons veel te bieden. De actieve ingrediënten zijn nuttig voor zowel de verzorging van ons interieur als voor de schoonheid van onze huid, en dragen zelfs bij tot het verlichten van darmtransitproblemen.

Steeds meer voordelen worden toegeschreven aan aloë vera. In de bladeren zitten actieve ingrediënten met genezende, ontstekingsremmende, kalmerende en ontgiftende eigenschappen. Door het sap op de huid aan te brengen, of als onderdeel van alledaagse cosmetica, wordt het beschermd, gehydrateerd en gevoed.

Een andere optie is om het sap van de aloë vera rechtstreeks of in de vorm van capsules in te nemen, in welk geval het zeer geschikt is om voor ons interne slijmvlies te zorgen en het spijsverteringsongemak te verlichten.

Van het buitenste deel van de bladeren van deze plant wordt een acibar verkregen die rijk is aan een stof genaamd aloïne, die laxerende eigenschappen heeft die de darmtransit bevorderen en constipatieproblemen helpen behandelen.

Afhankelijk van onze behoeften kunnen we kiezen:

– Aloë vera sap en capsules concentraat: ze bevatten het beste van het interne sap van de aloë vera bladeren.

– Laxaloe: het zijn capsules op basis van aloë vera en venkel, een plant die traditioneel wordt gebruikt om spijsverteringsproblemen te verlichten.

– Biologische cosmetica met aloë vera: hydrateert en verzorgt je huid. Je kunt kiezen tussen shampoo en haarmasker, gel, bodylotion, tandpasta en intieme gel. Allemaal met biologische ingrediënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.