HOE DE IDEALE BEHANDELING VOOR MIJ TE KIEZEN

HYALURONZUUR IN COSMETICA
april 8, 2020
TRUCS DIE VERJONGEN NA 65
april 8, 2020

HOE DE IDEALE BEHANDELING VOOR MIJ TE KIEZEN

We moeten zo snel mogelijk vaststellen welk type haar we hebben, zodat we het kunnen behandelen met de producten die daarvoor het meest geschikt zijn.

Hallo Mijn naam is Denisse Castro, ik wil het Imagen Magazine bedanken voor mensen en stijl voor deze ruimte, deze keer zal ik het hebben over een belangrijk onderwerp voor ons vrouwen, namelijk hoe u de juiste behandeling voor uw haartype kiest.

JE HAAR IS NIET HETZELFDE ALS ANDEREN

Ik weet dat je bij veel gelegenheden naar de supermarkt of de schoonheidssalon bent gegaan op zoek naar een shampoo of behandeling voor je haar, maar hier komen we vaak samen omdat we niet weten hoe we het product kunnen identificeren dat mijn haar echt nodig heeft.

LAAT U NIET VERVOEREN DOOR MANIERBEHANDELING

We weten dat er eindeloze producten op de markt zijn en dat is waar we ons laten meeslepen door de marketing van merken, maar wees heel voorzichtig wat een behandeling lijkt om je haar te verbeteren, kan zelfs het tegenovergestelde doen.

Hier is een voorbeeld van de behandelingen en waar ze allemaal voor zijn, kijk naar je haar zodat je weet welke het beste bij je past.

HAAR DETOX BEHANDELING

– PH-niveau van je haar

– Elimineert overtollig vet

– Verwijder roos

– Laat een gevoel van frisheid achter

CAPILLAIRE BOTOX

– Verjongt de haarvezel

– Helpt kroezen te verminderen

– Da scheen

– zachtheid

ZACHT MET KERATIN

– Progressive straightening van haar

– Verander de natuurlijke textuur

– Ideaal voor golvend haar

– Voor alle haartypes

Dit zijn enkele van de behandelingen die op de markt bestaan, het is belangrijk dat we weten hoe we het ideale product voor ons haar kunnen identificeren, het zal u zeker bekender zijn om de behandeling van Argan, Collageen, Keratine, Goji, Hyaluronic en anderen te horen. Onthoud alleen dat ze niet allemaal nodig zijn voor je haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.