HYALURONZUUR IN COSMETICA

WAT IS REINIGING VAN MELK OF MICELWATER BETER?
april 8, 2020
HOE DE IDEALE BEHANDELING VOOR MIJ TE KIEZEN
april 8, 2020

HYALURONZUUR IN COSMETICA

Hyaluronzuur is degene die je het meest nieuwsgierig lijkt te maken, dus ik ging aan het werk en deed wat meer onderzoek naar dit beroemde zuur en de reden voor het succes in huidverzorging.

wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat verantwoordelijk is voor het transport van overvloedig water in het lichaam, en vooral in de huid. Het behoort tot de glycosaminoglycaanfamilie en komt van nature voor in ons lichaam. Naarmate we jaren oud worden, beginnen we dit zuur te verliezen en op dit moment beginnen problemen zoals verzakking of de gevreesde rimpels.

Het hyaluronzuur dat in cosmetica wordt gebruikt, wordt normaal gesproken gewonnen uit plantaardige vezels afgeleid van dennencellulose of gesynthetiseerd in laboratoria. Tot voor kort werd het gewonnen uit de top van hanen, navelstreng en zelfs uit de schaal van eieren.

Hyaluronzuur is een van de meest gebruikte stoffen in de wereld van cosmetica.

voordelen van hyaluronzuur:

– geeft stevigheid aan de huid.

– Zorgt voor een niet-vette hydratatie van de huid en is daarom perfect voor de acne-huid, reinigt de poriĆ«n en helpt de talgvochtbalans te herstellen.

– Vul rimpels en expressielijnen.

– Kalmeert, verzacht, verzorgt en beschermt de huid.

– Het verbetert de toon en maakt een einde aan de slapheid.

– Het is een antioxidant

– Het is een perfect bestanddeel voor een gevoelige huid vanwege de kalmerende kracht en helpt de huid te genezen.

– Een ander feit om in gedachten te houden is dat het beter werkt in combinatie met vitamine C. Deze combinatie zorgt voor een helderdere huid en verbetert de toon.

Nu komt het probleem: welk product met hilauronzuur kiezen we? Moeilijk antwoord … zoek naar eenvoudige formules, met weinig ingrediĆ«nten en direct naar het probleem. Met een product van deze kenmerken heb ik het meestal niet mis, ik ben heel praktisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.