MET DE DECORATIEVE TREND ATLANTISCHE KUST VAN MAISONS DU MONDE KUNNEN WE EEN BIJNA ZOMERSE SFEER CREËREN ZONDER VAN HUIS TE GAAN

INSPIRATIE OM DIT WEEKEND THUIS EEN MOOIE TAFEL TE DEKKEN MET HET NIEUWSTE VAN H&M HOME
april 8, 2020
692105-cozylivingroom-650-4ebd8878f3-1484640231
7 GOUDEN REGELS VOOR INTERIEURONTWERP
april 8, 2020

MET DE DECORATIEVE TREND ATLANTISCHE KUST VAN MAISONS DU MONDE KUNNEN WE EEN BIJNA ZOMERSE SFEER CREËREN ZONDER VAN HUIS TE GAAN

Thuis blijven betekent niet dat je niet kunt nadenken over wat er zal gebeuren na deze verplichte afsluitperiode.

Het is gewoon een goede gelegenheid om te profiteren en te plannen hoe u uw huis of appartement kunt verbouwen en voorbereiden op de warme dagen die onvermijdelijk zullen komen.

Voor dit doel hebben we het geluk dat we onze aankopen nog steeds online kunnen doen en thuis kunnen ontvangen. Maisons du Monde ontvangt inderdaad nog steeds de bestellingen en levert. En zelfs als dat niet het geval was, verliest u niets door uw volgende interieurrenovatie te plannen.

De Atlantic Coast-trend van Maisons du Monde voor de komende zomer neemt ons mee op reis naar de zee met smaken van cocktails, geuren van denkbeeldig eten dat onze zintuigen prikkelt.

Door materialen zoals hout gecombineerd met ijzer, typische kleuren van zonnige dagen zoals blauw en wit, kunnen we de perfecte maanden creëren voor een perfecte sfeer in het interieur.

Als u uw bestellingen online kunt plaatsen, kunt u gedurende dit seizoen van binnen genieten van een bijna vakantiesfeer.

Decoratieobjecten:

Decoratieobjecten bieden ons een eenvoudige en effectieve manier om thuis een unieke sfeer te creëren.

 In deze trend van de Atlantische kust van Maisons du Monde vinden we enkele stukken die ik aantrekkelijk vond, zoals kristallen bolvazen, vis- of vogelfiguren, om nog maar te zwijgen van enkele charmante mariene rietframes.

Lampen en wanddecoraties:

Muren en plafond kunnen niet worden achtergelaten als het gaat om het renoveren of bijwerken van de woninginrichting.

In dit lente-zomerseizoen biedt Maisons du Monde ons een reis naar zee aan met de trend van de Atlantische kust, waar u zeer goede decoratieve ideeën zult vinden.

Gezellig en kleurrijk textiel:

Het is niet de eerste keer dat ik er commentaar op geef, maar het is belangrijk om te onthouden dat textiel de elementen zijn die ons in staat stellen een comfortabel en geruststellend tintje aan ons huis te geven. Kussenhoezen, dekens en natuurlijk vloerkleden zijn alle klassiekers die u niet mag missen in uw volgende decoratieve project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.