KAMER VAN DE WEEK : WARM HOUT EN MAROKKAANSE ACCENTEN IN DEZE MINIMALE KEUKEN

WATERMELOEN, REHYDRATEERT BIJ UITSTEK
april 8, 2020
ONTWERPRESOLUTIES : AANKOOP VAN ORIGINELE KUNSTWERKEN
april 8, 2020

KAMER VAN DE WEEK : WARM HOUT EN MAROKKAANSE ACCENTEN IN DEZE MINIMALE KEUKEN

Moroccan-Kitchen-2

Onlangs heb ik de tegelkeuze in mijn keuken opnieuw beoordeeld. Hoewel ik dol ben op de pop van het patroon, ben ik de laatste tijd aangetrokken door subtielere stijlen en het idee van een warmere tegeloptie. Dat brengt me bij deze warme houten keuken waar elke keuze precies mijn natuurlijke toonsteeg is.

Het mag geen verrassing zijn dat deze keuken van Georgia Ezra is – oprichter van Studio Ezra en Tiles of Ezra. De combinatie van glanzende zellige in de backsplash en matte saltillo op de vloer is zo mooi. Maar wat mij echt opvalt in deze keuken is de mix van zoveel mooie, natuurlijke texturen! Zelfs de muren hebben een gipskwaliteit. Het naast elkaar plaatsen van oude en nieuwe is echt een van mijn favorieten.

En heb je gemerkt dat die wilde tuin buiten het keukenraam groeit – sinaasappelbomen en zo!

Tegenover de keuken is nog een mooie opstelling waar ik grote inspiratie uit haal: de eetkamer.

De mix van hout en de gipsen kroonluchter is precies de richting waar ik naartoe ben gegaan met onze eigen eetkamer, dus toen ik dit zag, was ik opgetogen! Het is een mooie neutrale mix vol texturen – precies waar ik van hou. De romige muren geven die warme gloed af in de woon-, eet- en keukenruimtes, wat voor mij zo goed voelt omdat we nu verlangen naar zon en warmte, wachtend op de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.