INSPIRATIE OM DIT WEEKEND THUIS EEN MOOIE TAFEL TE DEKKEN MET HET NIEUWSTE VAN H&M HOME

ONTWERPRESOLUTIES : AANKOOP VAN ORIGINELE KUNSTWERKEN
april 8, 2020
MET DE DECORATIEVE TREND ATLANTISCHE KUST VAN MAISONS DU MONDE KUNNEN WE EEN BIJNA ZOMERSE SFEER CREËREN ZONDER VAN HUIS TE GAAN
april 8, 2020

INSPIRATIE OM DIT WEEKEND THUIS EEN MOOIE TAFEL TE DEKKEN MET HET NIEUWSTE VAN H&M HOME

Een van de nieuwste H&M Home-artikelen bevat prachtige en inspirerende afbeeldingen om de eettafel aan te kleden.

Nu het weekend eraan komt, kunnen de kantines niet langer de geïmproviseerde werkcentra en / of plaats zijn om de klusjes voor de kinderen te doen en kunnen ze worden gebruikt voor wat ze oorspronkelijk bedoeld waren.

Daarnaast is het organiseren van een lekker ontbijt, lunch of eettafel een manier om onderscheid te maken tussen het weekend en de rest van de dagen van de week.

Het is ook een manier om ten volle van ons huis te genieten, nu er geen andere keuze is dan erin te blijven. Tijdens deze dagen gaat het leven door, dus het is heel goed mogelijk dat velen van ons verschillende speciale data zullen moeten vieren, zoals verjaardagen of jubilea.

De nieuwe H&M Home-collectie kan je helpen je tafel een draai te geven als je je tafel wilt bijwerken, maar je kunt ook alle kerstartillerie uitschakelen. Nou ja, alleen het deel dat het klatergoud of de slingers bevat.

De eetkamer aankleden om zo mooi mogelijk aan een tafel te zitten, is een gebaar dat niet veel tijd kost en van elke maaltijd een feest kan maken. De ideeën van H&M Home zijn gericht op het plaatsen van een mooi tafelkleed en het midden versieren met kleine kannen (een glazen pot bedient u (met een takje verse planten). Het zou tijd zijn om de “goede gerechten” te halen, degene die je reserveert voor bepaalde gelegenheden in de ruimte, maar is dit niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.