Webapplicatie voor expats

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® helpt expats bij het vinden van een huis of apartement in Nederland en heeft inmiddels 10 vestigingen. Om de expats beter te kunnen begeleiden bij het vinden van een nieuwe woning, wilde zij één centraal portaal hebben met alle relevante informatie. Hierbij krijgen de expats alleen toegang tot de website als zij hiervoor inloggegevens hebben gekregen. Vervolgens is ervoor gezorgd dat de website wordt gepersonaliseerd op basis van de inloggegevens.

Gepersonaliseerde login

De website is afgeschermd door middel van een login scherm. Op het moment dat de expat is ingelogd, wordt hij verwelkomt met een persoonlijke aanhef.

Gebruiker aanmaken

De beheerders van de website hebben de mogelijkheid om nieuwe inloggegevens voor expats aan te maken. Op basis van deze gegevens kan de expat inloggen en wordt de webervaring gepersonaliseerd.

Gebruiker verwijderen

De beheerders kunnen op eenvoudige wijze gebruikers verwijderen uit de database. Met behulp van de zoekfunctie wordt dit proces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Interactieve kaart

Op de kaart van Nederland kan de expat eerst één van de tien vestigingen selecteren waarin hij/zij geïnteresseerd is . Vervolgens kan er op een regiokaart een wijk worden geselecteerd en wordt direct de relevante wijkinformatie weergegeven.

Content Management Systeem

Om het de beheerders van de website toch gemakkelijk te maken om zelf wijzigingen door te voeren, hebben wij de website aanpasbaar gemaakt in een Content Management Systeem. Op deze manier hebben wij gebruiksvriendelijk kunnen combineren met custom functionaliteiten.

Interessant?

Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw ideeën te bespreken.