Background Image

Website

Website

Voorbeelden: Klik hier om voorbeelden te bekijken van websites die wij ontwikkeld hebben.

Eigen huisstijl

Wij ontwikkelen een design voor je website die volledig aansluit op de huisstijl van je organisatie.

Premium webdesign

Wij maken uitsluitend gebruik van de best beoordeelde Wordpress templates, waarmee je bent verzekerd bent van een hoogwaardig webdesign.

Responsive webdesign

Bij een responsieve website is de presentatie van de inhoud afhankelijk van je schermformaat. Dat is handig, want je hoeft dan bijvoorbeeld niet meer te pinchen en te zoomen op je smartphone.

Zelf aanpasbaar

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf heel eenvoudig de teksten en afbeeldingen op de website wijzigen. Verder is het mogelijk om zelf een onbeperkt aantal pagina´s toe te voegen aan de website.

Google geoptimaliseerd

De website wordt technisch volledig geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in Google, waardoor meer potentiële klanten de website kunnen vinden.

2 revisierondes

Jij krijgt gedurende het bouwproces van de website tweemaal de gelegenheid om feedback te geven op de website.

Extra opties: Onderstaande functionaliteiten zijn extra opties, die je toe kunt voegen aan de website.

Contactformulier
Wil je een contactformulier op je website? Wij ontwikkelen dit graag voor je. Je kunt zelf aangeven welke onderdelen je wilt op het contactformulier (bijv. naam, telefoonnummer, etc).

Nieuwsbrief module

Wij kunnen ook een nieuwsbriefmodule voor je integreren op de website, waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven kunt versturen naar je klanten.

Reviewsectie

Wij kunnen ook een reviewsectie toevoegen aan je website, waarbij de websitegebruiker d.m.v. een slider de reviews kan bekijken.

Livechat

Met een livechat op uw website kun je direct vanaf de website communiceren met je potentiële klanten.

Meertalencomponent

Wil jij je website in meerdere talen aanbieden? Dat is mogelijk! Standaard zijn er bij deze optie 5 anderstalige pagina's inbegrepen.

Hoe gaat het in zijn werk?Stap 1: Kennismaking

Na je websiteaanvraag op de website, nemen wij contact met je op om kennis te maken en de wensen voor je nieuwe website te bespreken. Wij sturen je vervolgens een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Teksten

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, sturen wij je de benodigde informatie op. Zo zul je zelf de teksten & afbeeldingen aan moeten leveren.

Stap 3: Concept homepage

Nadat jij de teksten & afbeeldingen hebt aangeleverd voor de website, gaan wij aan de slag met een conceptversie van de homepage. Vervolgens plannen wij een feedbackgesprek in.

Stap 4: Website bouwen

Als jij instemt met het ontwerp voor de homepage, dan kunnen wij aan de slag met de rest van de website. Helemaal in de huisstijl van je organisatie.

Stap 5: Revisieronde

Op het moment dat wij een conceptwebsite hebben ontwikkeld, krijg jij nogmaals de mogelijkheid om feedback te geven.

Stap 6: Online zetten

Nadat wij de eventuele feedback hebben verwerkt, zorgen wij ervoor dat de website online wordt gezet en wordt gekoppeld aan je domeinnaam.