Background Image

Webshop

Webshop

Voorbeelden: Klik hier om voorbeelden te bekijken van webshops en websites die wij ontwikkeld hebben.

Veilig

Bij een webshop is veiligheid natuurlijk extra belangrijk, daarom kunnen wij een beveiligde verbinding voor je instellen. Dan zijn jij en jouw klanten helemaal veilig!

Betalingsmogelijkheden

Als klanten bij jou iets willen bestellen wil je dat natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken, daarom kunnen wij vele betalingsmogelijkheden voor je integreren. Zoals iDeal, PayPal en Creditcards.

Responsive webdesign

Bij een responsieve webshop is de presentatie van de inhoud afhankelijk van je schermformaat. Dan kunnen klanten ook gemakkelijk van hun mobiel iets bestellen, wel zo handig.

WooCommerce

Wij gebruiken de meest gebruikte Webshop platform, WooCommerce. Hierin kun je gemakkelijk prijzen aanpassen, bezorgingsmethoden toevoegen en coupons aanmaken. Daarnaast kun je een onbeperkt aantal producten toevoegen.

Een gemakkelijk overzicht

Wij maken in WordPress een gemakkelijk te gebruiken bestel-overzicht, zo kun je eenvoudig zien wat voor bestellingen er zijn gemaakt.

Dat is niet alles...

Naast alle punten hier beschreven ontvang je natuurlijk ook alle diensten van een normale website, welke hier te vinden zijn.

Extra opties: Onderstaande functionaliteiten zijn extra opties, die je toe kunt voegen aan de webshop.

Contactformulier
Wil je een contactformulier op je webshop? Wij ontwikkelen dit graag voor je. Je kunt zelf aangeven welke onderdelen je wilt op het contactformulier (bijv. naam, telefoonnummer, etc).

Nieuwsbrief module

Wij kunnen ook een nieuwsbriefmodule voor je integreren op de webshop, waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven kunt versturen naar je klanten.

Reviewsectie

Wij kunnen ook een reviewsectie toevoegen aan je webshop, waarbij de klant d.m.v. een slider de reviews kan bekijken en zelf kan toevoegen.

Livechat

Met een livechat op uw webshop kun je direct vanaf de website communiceren met je potentiƫle klanten.

Meertalencomponent

Wil jij je webshop in meerdere talen aanbieden? Dat is mogelijk! Standaard zijn er bij deze optie 5 anderstalige pagina's inbegrepen.

Hoe gaat het in zijn werk?Stap 1: Kennismaking

Na je websiteaanvraag op onze website, nemen wij contact met je op om kennis te maken en de wensen voor je nieuwe website te bespreken. Wij sturen je vervolgens een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Teksten

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, sturen wij je de benodigde informatie op. Zo zul je zelf de teksten & afbeeldingen aan moeten leveren.

Stap 3: Concept homepage

Nadat jij de teksten & afbeeldingen hebt aangeleverd voor de webshop, gaan wij aan de slag met een conceptversie van de homepage. Vervolgens plannen wij een feedbackgesprek in.

Stap 4: Website bouwen

Als jij instemt met het ontwerp voor de homepage, dan kunnen wij aan de slag met de rest van de webshop. Helemaal in de huisstijl van je organisatie.

Stap 5: Revisieronde

Op het moment dat wij een conceptwebsite hebben ontwikkeld, krijg jij nogmaals de mogelijkheid om feedback te geven.

Stap 6: Online zetten

Nadat wij de eventuele feedback hebben verwerkt, zorgen wij ervoor dat de webshop online wordt gezet en wordt gekoppeld aan je domeinnaam.