Background Image

Over ons

Ons verhaal

In juni 2015 is waar het allemaal begon. Op dit moment hadden wij, Bart & Koen, een online applicatie geprogrammeerd, waarmee mensen op eenvoudige wijze een visueel aantrekkelijk CV konden ontwerpen. Wij zagen dat ontwerpers vaak een prachtig CV hadden, maar dat het merendeel van de mensen niet de ontwerpvaardigheden had. Wij hadden het daarom onze missie gemaakt om hoogwaardig design & gebruiksgemak met elkaar te combineren. En hierbij wel op zodanige wijze dat het aansluit op jouw persoonlijke levensverhaal.

Uiteindelijk was het lastig om onze boterham te kunnen verdienen met CV's, maar onze missie is hetzelfde gebleven. Premium design, gebruiksgemak en aansluiting op jouw verhaal zijn onze kernwaarden. Wij willen dat jij je kunt focussen op jouw onderneming, dan zorgen wij ervoor dat jouw website hierop aansluit.

Pic
Koen
Marketing & Webdesign

Koen is verantwoordelijk voor het klantcontact en het webdesign. Duidelijkheid en directe communicatie zorgen voor een prettige manier van samenwerken. Op basis van jou behoeftes wordt gezocht naar een website ontwerp die volledig aansluit op jouw organisatie.

Pic
Sebastiaan
Molt Amsterdam - Grafisch ontwerp

Wij werken samen met Sebastiaan Gamelkoorn op het gebied van grafisch ontwerp. Sebastiaan van Molt Amsterdam heeft meer dan 10 jaar ervaring in grafisch ontwerp en is onze vaste partner voor logo- en drukwerkontwerp.

Pic
Bart
Programmeur & Security

Bart programmeert de functionaliteiten van onze websites en zorgt ervoor dat de website goed is beveiligd. Bart heeft een achtergrond als ethisch hacker. Een ethisch hacker test de beveiliging van websites, met toestemming van de klant. Hierdoor weet Bart als geen ander hoe hij jou website moet beveiligen.