2 Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je kunt ons ook altijd bellen op +31 6 2508 5034 of mail: info@greymotion.nl.

Website/webshop

 • Is mijn website geschikt voor alle apparaten (laptop, tablet en mobiel)?

  Ja, onze websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zowel laptop, tablet als mobiel.

 • Ik heb nog geen domeinnaam, registeren jullie die voor mij?

  Ja, je kunt zelf aangeven welke domeinnaam je wilt.

 • Wordt mijn website wel geoptimaliseerd voor zoekmachines?

  Ja, wij zorgen ervoor dat de website technisch wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (Google, Yahoo, etc.). Daarnaast geven wij je ook tips hoe je zelf de vindbaarheid van de website kunt verbeteren. De website technisch optimaliseren voor Google, betekend echter niet dat je direct bovenaan Google komt. Vragen hierover? Bel +31 6 25085034.

 • Ik heb al een website, kan ik mijn huidige domeinnaam behouden?

  Ja, in dit geval zullen wij de domeinnaam verhuizen. Dit maakt het mogelijk om de nieuwe website op de huidige domeinnaam beschikbaar te maken.

 • Kunnen jullie de inhoud van mijn huidige website overnemen?

  Ja tuurlijk!

 • Kan ik mijn eigen teksten en foto's aanleveren?

  Ja, wij schrijven zelf geen teksten en afbeeldingen. Wij kunnen dan ook pas aan de slag als jij de teksten & afbeeldingen voor de nieuwe website hebt aangeleverd.

 • Kan ik mijn website ook in fases laten bouwen?

  Als je de website in verschillende fases wilt laten bouwen, kun je gebruik maken van ons strippenkaartsysteem ( meer info ). Met het strippenkaartsysteem koop je uren bij ons in en gaan wij vervolgens voor jou aan de slag.


Strippenkaart - 1 uur gewerkt, 1 uur betaald

 • Hoe werkt het strippenkaart systeem precies?

  Je kunt bij ons een strippenkaart van 5, 10 of 20 uur bestellen ( ga naar de strippenkaart pagina ). Vervolgens kun je zelf bepalen voor welke werkzaamheden je ons wilt inzetten. Wil je iets aan je huidige website laten veranderen? Een nieuwe pagina laten toevoegen? Het is allemaal mogelijk.

 • Heb ik inzicht in de verrichte werkzaamheden?

  Je hebt 24/7 toegang tot een online dashboard met de verrichte werkzaamheden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij elke gewerkte minuut verantwoorden. Verder nemen wij eerst contact met jou op, als wij inschatten dat werkzaamheden langer dan 60 minuten in beslag nemen. Hierdoor sta je niet in een keer voor onverwachte kosten, wel zo prettig.

 • Kan ik jullie ook voor iets kleins inzetten van maar 10 minuten?

  Je mag ons overal voor inzetten, ook al is het maar voor 10 minuten werk. Je kunt vooraf ook altijd vragen om een tijdsindicatie als je iets aan de website wilt veranderen.

 • Kan ik hiervan gebruik maken als mijn website door iemand anders is gemaakt?

  Ja, alleen wij hebben wel als voorwaarde dat het een Wordpress website is. Zo kun je ons dan bijvoorbeeld inzetten voor het beheer van je Wordpress website.


Website zelf beheren

 • Kan ik zelf mijn website aanpassen?

  Ja, nadat de website door ons is opgeleverd, sturen wij je de inloggegevens van de website. Met behulp van Wordpress kun je op eenvoudige wijze zelf de teksten en afbeeldingen op de website wijzigen.

 • Is het wel gemakkelijk om de website zelf aan te passen?

  Ja, Wordpress is heel eenvoudig, ook als je weinig technische kennis hebt. Laat je het liever door ons aanpassen? Geen probleem, bekijk dan ons strippenkaartsysteem.

 • Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

  Wij installeren standaard Google Analytics voor je op de website. Hiermee heb je inzicht in de belangrijkste website statistieken.